Brandstoffen
 Brandhout
 Pellets
 Kolen
 Gassen
 Stookolie
 Petroleum
 Oliën & Vetten
 Houtskool
 
  Algemeen
 Historiek
 Contact
 Locatie
 Links
 Home
 
 Andere Diensten
 Verhuring
 Brandertechniek
 www.lekkerwarm.eu
 www.pu-isolatie.be
 www.tanktechnics.be
  Historiek

In 1905 verkochten Emiel Poleyn & Marie Declercq reeds naast de boerderij de eerste kolen. Die werden met de kipkar, paardenkar en 's winters met de hondenslee aan huis voor de deur gebracht.

Vanaf 1930 is de oudste zoon Etienne Poleyn samen met Godelieve Witdouck de stiel beginnen verder zetten. Ze werkten hoofdzakelijk in de kolen en leverden zo ongeveer 1.500.000 kg kolen per jaar.

Vanaf 1967 was het de beurt aan Marc Poleyn & Rita Delaere. Naast vaste brandstoffen begon hij ook in de vloeibare brandstoffen en zo kwamen de eerste tankwagens in het bedrijf. Verder startte hij ook met de verdeling van gasflessen.

Sinds 2000 is de zaak in handen van Peter Poleyn die de zaak verder uitbreidde en zich specialiseerde in tankwerken en de verkoop van brandhout.


Sinds 2005
Poleyn | brandstoffen
De verkoop van pellet's verpakt in zakken. "De nieuwe manier van verwarmen en koken"..


Sinds 2007
Poleyn | tank technics
Als extra service hebben we ons sinds een aantal jaar reeds gespecialiseerd in:
Alles omtrent uw tank: Tankcontrole, ultrasoon testen tot lekdetectie, overvulbeveiliging, plaatdiktemeting, het onderhoud, het reinigen, het verwijderen (uit kelders, ondergronds,...), het opschuimen, het plaatsen en aansluiten van nieuwe dubbelwandige tanks, pompen en verdeelinstallaties. Dit alles met alle noodzakelijke attesten.
Via een databank verwittigen wij u automatisch vooraleer uw tank vervallen is zodat u zeker nooit geen problemen kunt hebben met verzekeringen!


Sinds 2007
Poleyn | mazoutservice
In ons streven naar een nog betere service en concurentiële prijzen, hebben wij sinds oktober 2007 onze krachten gebundeld met enkele collega's onder de naam 'mazoutservice'.
Hierdoor kunnen we een nog vluggere bediening aanbieden en door de grotere aankopen ook nog betere prijzen garanderen! Wat enkel ten voordele kan komen van u als klant in deze dure tijden!
Het enige verschil is dat er uitzonderlijk een andere vrachtwagen dan de vertrouwde Poleyn-wagens kan leveren naargelang de route.


Sinds 2009
Poleyn | pu-isolatie
Dé ideale manier om uw woning of bedrijf maximaal te isoleren.
Vermijdt koudebruggen en condensatieproblemen.


  ©Brandstoffen Peter Poleyn, Kappaertstraat 82 8550 Zwevegem Tel. 056 75 86 16